NAVA

O experiență culinară bogată

Mai mult decât mâncare

Echipa Nava Food aduce un nou concept de delivery kitchen in Cluj-Napoca, cu mâncare preparată doar din plante. Suprapunem cele mai bogate ingrediente din natură și le transformăm cu talent, inspirație și puțină ștrengărie futuristă. Nava e despre mișcare, schimb, curiozitate, joacă dar și despre grijă, responsabilitate și asumare.

 

Cine suntem?

În Nava suntem o mână de oameni nebuni după mâncare delicioasă făcută și împărțită cu pasiune! Suntem porniți pe schimbare, recompunem gusturi tentante și nu-i secret că ne place desfrâul culinar maxim! Dar știm si vrem să-l facem altfel! Responsabil, natural, fără vină! Pentru că mâncarea nu-i doar despre mâncare, e despre împreună, despre planuri, povești, despre unde, de unde, cum și cât.

nava-team-andra

ANDRA

#CHEF(A) NOASTRA

The owner și master chef pe NAVA, cea care își face de cap cu cele mai răpitoare rețete. Andra a venit cu vise delicioase din toată lumea și a adus castraveții murați prăjiți în crustă de panko la Cluj.  

În plus, Andrei îi place se plimbe în pădure cu cizmele de cauciuc și zboare cu placa de snowboard pe pârtie.

nava-team-ani

ANi

#CHEF(A) la foc

Ani e cel mai rapid și fericit om din familia noastră. Cu o experiență de 20 de ani în bucătărie, mereu cu energia sus, gătește cu bucurie și asta se simte în toate mâncărurile de la NAVA.

Ani  răspunde mereu la mesaje cu un emoji care te îmbrățișează. Râde, cantă, dansează și spune povesti calde fară efort.

ANDReea

#CHEF(A) la dulciuri

Andreea nu face compromisuri. Știe facă dulciuri într-un singur fel: DIVINE! E inspirația noastră și omul responsabil pentru deserturile noastre delicioase, fară zahar și fară gluten.

În plus, Andreea știe totul despre drumețiile lungi în natură. Dansează fără oprire la party-uri tehno.

ANa

#artist la butoane

Ana face mixuri digitale colorate. E omul care visează, gândește și face tot ce se vede pe Marketing & Branding și Strategie.

În plus, Ana călătorește mult și vrea o dronă electrică pentru asta. Are în telefon mii de poze secrete. Se trezește des cântând, scrie și desenează în fiecare zi.

Soluții
sustenabile

Împărțim aceeași planetă

Trăim pe singura planetă locuită de oameni și asta-i mare lucru! Planeta asta albastră ne dă în fiecare zi tot ce are ea mai bun și tot ce avem noi nevoie să trăim cât mai frumos.

Noi, echipa NAVA, vrem să mulțumim pentru asta prin grijă. Grija față de natură și cum o impactăm prin acțiunile noastre.

La NAVA ne străduim să folosim cât mai multe căi prin care să promovăm consumul responsabil și sustenabil. De aceea, pentru livrare, alegem să investim în ambalaje cât mai prietenoase cu mediul și evităm, pe cât posibil, folosirea plasticului.

In paralel, dezvoltăm un program de reciclare a deșeurilor alimentare, prin compost. Evităm astfel consumul alimentelor crescute prematur cu ajutorul îngrășămintelor artificiale.

Chiar dacă facem mancare cu gust exotic, ne asiguram ca legumele noastre vin de la producători locali.

Planul ambițios e să devenim prima bucătărie waste-free din România.  Dacă vrei să ne ajuți,  află mai multe detalii si alătură-te campaniei noastre de colectare de ambalaje refolosibile.

Binele
crește bine

Oameni pentru oameni.

Suntem cei mai fericiți atunci când facem oamenii fericiți. 

Noi credem că darurile care contează, pot schimba vieți! 

Echipa NAVA e mândră că are o misiune care o alimentează cu o energie mare și o karmă colorată! 

Suntem o afacere socială, ceea ce înseamnă că lucrăm cu și sprijinim oameni din contexte de viață defavorizate.

Derulăm câteva programe sociale si cu ajutorul partenerilor nostri, oferim educație și hrană gratuite pentru copii și oameni mai puțin norocoși decât noi. Când ne susțineți, îi susțineți și pe ei!  Suntem recunoscători dacă vă alăturați cauzei noastre și vreți să faceți viața mai ușoară celor care au nevoie!

Suntem întotdeauna bucuroși să primim scrisorile voastre de intenție de voluntariat și să vă îmbarcăm în echipa noastră  de ajutor.