NAVA

LA NAVA AVEM ȘI O

Misiune socială

de ce

Suntem cei mai fericiți atunci când facem oamenii fericiți. Noi credem că darurile care contează, pot schimba vieți! Echipa NAVA e mândră că are o misiune care o alimentează cu o energie mare și o karmă colorată! Suntem o afacere socială, ceea ce înseamnă că 90% din profitul generat, este reinvestit în afacere și în obiectivele noastre sociale și circulare.  Lucrăm cu și sprijinim oameni din contexte de viață defavorizate, oameni mai puțin norocoși decât noi. Când ne susțineți, îi susțineți și pe ei!

Programe sociale

  1. Crearea de locuri de muncă pentru persoane ce provin din rândul grupurilor vulnerabile, respectiv persoane aflate în situația de risc de a-și pierde capacitatea de satisfacere a nevoilor zilnice de trai.
  2. Oferirea de prânzuri gratuite pentru copii ce provin din medii defavorizate din aria județului Cluj.
  3. Realizarea de ateliere gratuite pentru prepararea de rețete vegane pentru persoane care suferă de cancer și necesită o dietă fără carne.
  4. Realizarea de ateliere gratuite despre hrană, sănătate și circularitate pentru copii.

Programe de circularitate

  1. Reducere risipei alimentare prin compostarea materiei organice și donarea surplusului de mâncare gătita. Evitarea pe cât posibil a utilizării plasticului.
  2. Folosirea de materiale reciclabile pentru livrarea mâncării, cât și inițierea unui program de recuperare a borcanelor în vederea reutilizării acestora recipiente pentru livrarea produselor lichide.
  3. Colectarea selectivă a deșeurilor. Reciclarea uleiului alimentar uzat.
  4. Susținerea economiei locale prin achiziționarea pe cât posibil de alimente sursă din județul Cluj.

Suntem recunoscători dacă vă alăturați cauzelor noastre și vreți să faceți viața mai ușoară celor care au nevoie! Suntem întotdeauna bucuroși să primim scrisorile voastre de intenție de voluntariat și să vă îmbarcăm în echipa noastră de ajutor.